top of page
304-business-card-2mockup.jpg

PVC Vloeren Brabant

Type werk: complete branding + visitekaart + instagram templates

PVC Vloeren Brabant is een familiebedrijf van vader en zoon. Ze zijn gespecialiseerd in het leggen en verkopen van verschillende vloeren en raam decoratie. Hiervoor is het belangrijk om nauwkeurig te zijn, veel geduld te hebben en goed voorbereid te zijn. Deze eigenschappen zijn ook terug te zien in het design, zoals de blue print die in verschillende ontwerpen steeds terug komt.

PVC-vloeren-primary-wit.png

Dit lettertype maakt het logo rustig en open. Het woord “vloeren” is hier dikgedrukt om daar de nadruk op te leggen. De keuze voor een schreefloos lettertype suggereert moderniteit en een strakke esthetiek. Aan dit logo is ook een icon toegevoegd, dat is de houtnerf die natuurlijk in veel soorten vloeren terug komt. 

Pijlen_wit-02.png
photo-1615974679960-414c1c7f08ea_edited_
PVC-vloeren-secondary-wit.png
Van Side View PSD Mockup2.png
Instagram Post Mockup42.jpg
Scherm­afbeelding 2023-09-24 om 14.43.56.png

Het logo icon is gebaseerd op het houtnerf van veel verschillende soorten vloeren. Het houtnerf in de ronde vorm voegt een organisch en natuurlijk element toe aan het logo, terwijl het toch gestileerd en herkenbaar blijft. Naast de eerder genoemde eigenschappen voegt de groene kleur ook een gevoel van elegantie en stabiliteit toe aan het logo.

Pijlen_wit-02.png
PVC-vloeren-submark-wit.png
PVC-vloeren-icon-wit.png
bottom of page