top of page
Tutti_Frutti_insta6.jpg

Tutti Frutti

Type werk: Logo varianten + kleur en lettertype

Voor deze branding ben ik een challenge aangegaan. Ik ben op straat gaan lopen om op zoek te gaan naar logo om te "re-branden". Daarbij kwam ik de Pizzeria Tutti Frutti tegen. De naam was te leuk om niets mee te doen.

Voor dit ontwerp heb ik heldere en opvallende kleuren gekozen in combinatie met een bold lettertype. Dit maakt het ontwerp speels, vriendelijk, opvallend en uitnodigend! En natuurlijk, wat is een pizzeria zonder een stuk pizza in het ontwerp?

 

 

Bekijk hier het verhaal achter deze branding

Tutti_Frutti_insta2.png

In dit logo heb ik verschillende stijlen gecombineerd om een funky pizzeria neer te zetten. Een Pizzeria die wel herkenbaar is door de koraal rode kleur, maar anders door de vormen en afwerkingen. Door het dikgedrukte lettertype valt het logo op en is het altijd duidelijk leesbaar.

Pijlen_wit-02.png

Dit lettertype sluit goed aan bij de pizza illustratie. Het is luchtig, speels en een mooie balans met het dikgedrukte logo. 

Pijlen_wit-03_edited.png
pexels-photo-7142967_edited.jpg
Tutti_Frutti_insta3.png
Tutti_Frutti_insta4.png
MM_A-Frame_AF-ZRH-02.jpg
Square Pizza Box Mockup4.jpg

Dit submark logo is perfect voor plekken waar de andere logo’s niet meer leesbaar zullen zijn. Zoals een social media, profielfoto, stickers, website, icons, en andere merk materialen.

Pijlen_wit-02.png
Tutti_Frutti_insta5.png
bottom of page