top of page
UGCSquareBusinessCardMockup0102.jpg

UGC Content

Type werk: video en foto content

In elke foto of video die ik creëer, streef ik ernaar om een emotie los te maken bij de doelgroep. Met de intentie om te inspireren en interesse te wekken bij de doelgroep. 

 

Als grafisch vormgever en media maker weet ik als geen ander hoe het is om te infiltreren in een bepaalde doelgroep om het product te laten stralen.

IMG_2577-2.jpg
IMG_2693-2.jpg
IMG_2669-2.jpg
IMG_2705-2.jpg
IMG_2570.jpg
IMG_2624-2.jpg
IMG_2660.jpg
IMG_7364.jpg
IMG_4856.222.jpg
IMG_8924.jpg
IMG_8987.jpg
IMG_8981.jpg
Naamloos-12.png

Samen creëren we op basis van de behoefte van de doelgroep de perfecte content. Dit kan voor de een gebaseerd zijn op video, en voor de ander op mooie product foto’s. De content is altijd high-quality, on-trend, en bevat de juiste aesthetic voor jouw brand. Alle content creëer ik vanuit mijn appartement in Wiesbaden, Duitsland. Hier heb ik genoeg mooie plekjes en props om het beste uit de producten te halen om ze te laten stralen. 

 

Deze ervaring heb ik allemaal opgedaan tijdens mijn eerste opleiding tot media vormgever. Hier heb ik de juiste tools aangeleerd gekregen om de beste foto’s en video’s te creëren. Afgelopen Juni ben ik ook afgestudeerd aan de Kunst Academie in Utrecht met een korte video productie voor de maatschappelijke tak van de voetbal club Ado Den Haag. Deze video staat ook in mijn portfolio, neem gerust een kijkje. 

 

Benieuwd wat ik verder kan betekenen? Neem gerust contact met mij op.

Een beetje extra hulp nodig in het creëren van content die past bij jouw brand? Of geen idee wat je dan precies moet posten om de mensen te bereiken die zich willen binden aan jouw bedrijf? Daar kan ik zeker mee helpen, ik zit namelijk vol goede ideeën om de (in)perfecte video of foto te creëren. Ik begrijp namelijk als geen ander hoe belangrijk social media kanalen zijn om te groeien. Soms heb je inspiratie nodig voor een perfecte outfit of wat is nou de beste niet uitdrogende dag-crème voor een gemengde huid? Dat vind je nu allemaal op? Juist, social media! Ik snap heel goed dat content creëren veel tijd kost en niet altijd hoog op het verlanglijstje staat. Dat is waar ik mee kan helpen. 

Video Content

bottom of page