top of page
mona-eendra-vC8wj_Kphak-unsplash.jpg
JewelsByChandenie_Logo_wit.png

Jewels By Chandenie

Type werk: Logo + icon design, bedankkaart en jewelry care kaart

Jewels By Chandenie is een sierraden bedrijf vooral gericht op Pakistaanse en Hindoestaanse vrouwen. De sierraden komen uit India en zijn met zorg uitgekozen door Chandenie om te kunnen dragen met een gave outfit of bruiloft. Dit logo design is modern maar traditioneel door de afwerking en kleuren.

JewelsByChandenie_Logo_Rood.png

Dit logo is heel elegant door de afwerking van de letters maar nog steeds toegankelijk. Hier heb ik ook het woord “Jewels” centraal gezet met een onderschrift. Dit font geeft een stoere toevoeging aan de elegante letters. Onder de letter “e” heb ik nog een symbool gezet dat een knipoog geeft aan het Devanāgarī schrift.

Naamloos-59-02.png

Dit logo is ook gebaseerd op vrouwelijke schoonheid alleen dan net wat anders. De sierlijke letters maken dit ontwerp aantrekkelijk en Authentiek.

Naamloos-59-03_edited.png
Chandenie_website-02.png

Dit icon zou ook eventueel gebruikt kunnen worden als een herhalende print, watermerk of profielfoto.

Daarnaast vind is het heel belangrijk om echt een statement neer te zetten door een illustratie te gebruiken waar de sieraden centraal staan.
Zo worden de aangeboden producten gelijk duidelijk in het logo.

Naamloos-59-02.png
Chandenie_website-03.png

Deze logo icon’s staan voor female empowerment, shine bright, en trots kunnen zijn.

Hiervoor heb ik twee bijna dezelfde versies ontwikkeld. Beide icons kunnen voor verschillende uitingen gebruikt worden. Dit icon is wat uitgebreider en kan niet voor alle media worden gebruikt vanwege de grootte.

Naamloos-59-02.png
Chandeniewebsite.png
bottom of page